Autoriseret kloakmester​

Professionel rådgivning​

Fokus på kundetilfredshed​

Snerydning af fortov og indkørsel

Vinteren kommer, hvilket også er ensbetydende med, at vores fortove og indkørsler endnu engang vil blive fyldt med sne. Hos Martin Pape Aut. Kloakmester og Entreprenør tilbyder vi at hjælpe dig snerydningen, sådan at du er fri for selv at skulle stå for snerydning af dine fortove og indkørsler i Frederikshavn.

God pris på snerydning

Når du vælger Martin Pape Aut. Kloakmester og Entreprenør til at klare snerydningen, så lover vi, at det bliver lavet til en god pris. Har du et stort område, hvor du har brug for snerydning, så klarer vi også gerne dette. Der findes ikke den form for snerydning, som er for stor eller for lille til os. Vi påtager os gerne opgaven.

​​Et tilbud som passer til dig

Vælger du at lade os klare din snerydning, så sørger vi for, at du selv er med til at skræddersy tilbuddet. Vi tilbyder nogle forskellige ting, hvoraf du kan vælge, hvilke services, du ønsker at modtage.

Vi kan blandt andet hjælpe med snerydning med eller uden saltning. Er der tale om store mængder af sne flyttes sneen med en lastbil. Derudover tilbyder vi døgnservice, således at du kan vælge, om du vil have lavet snerydning og saltning i dagstimerne eller om natten. Du vælger selv den løsning, der passer dig bedst.

Ring til os på telefon 20 49 43 12eller send en mail til Skovbak1@mail.dk for at høre nærmere om de opgaver vi tilbyder, så du er helt klar til den kommende vintersæson.

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk​

Martin Pape Aut. Kloakmester & Entreprenør

Ribberholtvej 71, Ravnshøj, 9900 Frederikshavn

Mobil: 20 49 43 12

Kontor: 26 71 43 11

E-Mail: Skovbak1@mail.dk

Se alle vores kontakt oplysninger her