Autoriseret kloakmester​

Professionel rådgivning​

Fokus på kundetilfredshed​

Jordarbejde af erfaren entreprenør

​Skal du have udført noget jordarbejde på din grund i Frederikshavn, så står Martin Pape Aut. Kloakmester og Entreprenør klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi påtager os gerne mange typer af jordarbejde, så du kun behøver at have et firma til at klare jobbet for dig.

Mange års erfaring inden for feltet

Hos Martin Pape Aut. Kloakmester og Entreprenør har vi mange års erfaring inden for jordarbejde, hvorfor vi også kan hjælpe dig med langt de fleste typer af arbejdsopgaver. 

Vi har topmoderne maskiner, som har al den nye teknologi og teknik, som skal til for at kunne sikre, at det stykke jordarbejde, du får udført, er af den allerbedste kvalitet, og at det det bliver klaret så effektivt som muligt. 

Uanset hvad du skal have lavet af jordarbejde, så er vi leveringsdygtige.

Få mere information om jordarbejde udført af os

Når vi kommer ud til dig for at lave jordarbejde, så har vi din bedste interesse for øje. Derfor sørger vi også for, at vi tager en snak sammen, inden vi påbegynder arbejdet.

På den måde er vi sikre på, at vi har fået fat i præcist, hvad det er, du ønsker at få lavet, og du får at vide, hvordan arbejdsprocessen kommer til at forløbe. Vi hjælper også gerne med støbning af fundament, hvis dette ønskes.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag på 20 49 43 12 eller skovbak1@gmail.com

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk​

Martin Pape Aut. Kloakmester & Entreprenør

Ribberholtvej 71, Ravnshøj, 9900 Frederikshavn

Mobil: 20 49 43 12

Kontor: 26 71 43 11

E-Mail: Skovbak1@mail.dk

Se alle vores kontakt oplysninger her